Boende utanför Stockholms Iän

Du vet väl om att var du än bor i Sverige så är du välkommen till oss? Vi tar emot patienter från hela Sverige framför allt för att utreda läs- och skrivsvårigheter, men även för behandling eller utredning av olika språkliga svårigheter.

För barn under 18 år är besöken helt kostnadsfria, men för att landstingstaxan ska gälla behövs en remiss skriven av skolhälsovård, husläkare på vårdcentral eller på nätet, psykolog eller annan logoped. Remissen kan skickas direkt till den mottagning ni önskar komma till, eller till vårt huvudkontor för vidarebefordran till den mottagning som för tillfället har kortast väntetid. Adresser hittar ni här. Alla våra mottagningar är lätta att nå med kollektiva färdmedel inom Stockholm.

Vi tar även emot privatbetalande patienter. För att boka ett sådant besök, kontakta oss på 08-744 40 15 eller maila till info@logopedbyran.se. Önskar du få behandling och lite tätare besök utan att behöva resa till Stockholm så erbjuder vi även konsultation via videolänk. För mer info om detta, klicka här.

På 1177.se kan du läsa mer om Patientlagen, klicka här.